تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 413
بازدید هفته : 602
بازدید ماه : 1729
بازدید کل : 167065
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
کارشناس بهداشت پرتوهاي دانشگاه علوم پزشکي ياسوج، گفت: رنگ خاکستري تمام طيف نور را به طور يکسان جذب ميکند و بهترين رنگ براي انتخاب عينک آفتابي است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وب دا؛علي مکارمي افزود: چشم عضوي حساس و مهم در بدن است که در صورت تخريب سلولهاي عدسي آن، امکان بهبود وجود ندارد.
وي با بيان اينکه رنگهايي مانند بنفش، صورتي و آبي براي انتخاب عينک آفتابي مناسب نيست، اظهار کرد: اين رنگها تنها جنبه زيبايي و مد داشته و سلامت چشم را تضمين نميکند.
مکارمي عنوان کرد: در گذشته عينک خوب طلق تيرهتري داشت و هنوز هم ميتوان تيرگي عدسي را يکي از مهمترين ملاکهاي تشخيص کيفيت عينک آفتابي قرار داد.
اين کارشناس پرتوها ادامه داد: با پيشرفت علم امروزه عينکهاي پلاريزه روشني هم ساخته ميشوند که کاملاً استاندارد و قابل قبول هستند.
وي تاکيد کرد: هرگز با خريد عينک آفتابي از دستفروشان، سلامت چشم خود را تهديد نکنيد و موجب ضعف و خستگي چشم نشويد.
کارشناس بهداشت پرتوهاي دانشگاه علوم پزشکي ياسوج، اضافه کرد: آنچه در عينک آفتابي اهميت دارد، عدسي و فريم آن است و عدسي بايد قابليت جذب نورهاي مضر خورشيد را داشته باشد.
اين کارشناس بهداشت پرتوها در ادامه گفت: بيشترين ساعت استفاده از عينک آفتابي در شرايط معمولي بين 10 صبح تا 16 است، اما گاهي قبل و بعد اين ساعت نيز لزوم استفاده از عينک ضروري است.
وي با بيان اينکه اشعه هاي مضر خورشيد دو اشعه ي ماوراي بنفش و مادون قرمز هستند و باعث ايجاد آب مرواريد و کوري چشم مي شوند، خاطر نشان کرد: علاوه بر اين دو اشعه، ميزان روشنايي بسيار مهم است، که اين موضوع اغلب مورد توجه عموم افراد نيست.
مکارمي ابراز داشت: هنگام خارج شدن از منزل يا نگاه کردن به کوه پوشيده از برف، چشم به يکباره با نوري حدود هزار برابر بيشتر از نور قبلي روبرو ميشود و آسيب آن غير قابل جبران است.
وي با اشاره به ترکيبات "پليکربنات" در عدسي عينکهاي تقلبي، اظهار کرد: "پليکربنات" به آساني خراش برداشته و مي دارند و اين شيارها موجب شکست نور و آسيب به چشم ميشود.
کارشناس بهداشت پرتوهاي دانشگاه علوم پزشکي ياسوج در خصوص راههاي شناخت عينک تقلبي، عنوان کرد: ميتوان عدسي عينک آفتابي را روي عدسي عينک فتوکروم (فرومتيک) قرار داده و چنانچه پس از يک دقيقه عينک فرومتيک تغيير رنگ داد، بايد از خريد عينک آفتابي خودداري کرد.
ورزشکاران عينکهاي زردرنگ استفاده کنند
وي تصريح کرد: در هواي مهآلود و همچنين ورزشهايي که نياز به سرعت بالا دارند، مانند دو ميداني يا تنيس، استفاده از عينکهاي آفتابي در رنگهاي زرد و کهربايي و براي رانندگي و عموم افراد نيز عدسيهاي دودي و خاکستري مناسبتر است.
مکارمي با اشاره به عدم محافظت مناسب عينکهاي آفتابي آينهاي در برابر اشعه خورشيد، گفت: همچنين عينکهايي که عدسي آنها در بالا تيره هستند و به سمت پايين روشنتر ميشوند، انتخاب خوبي محسوب نميشوند.
اين کارشناس بهداشت پرتوها، با توصيه به استفاده از عينکهاي آفتابي داراي شيشههاي پلاريزه، افزود: ذرات نور يا فوتونها به شکل موج حرکت ميکنند و شيشههاي پلاريزه فقط به امواج عمودي اجازه عبور مي دهند و چون اکثر امواج منعکس شونده و مضر افقي هستند، اين نورها مسدود شده و به چشم نمي رسند.
وي يادآور شد: اين عدسي ها در برابر نورهاي منعکس شده، مانند نور روي آب، برف و جاده بسيار مؤثر هستند.
نظرات شما عزیزان: